ROVABU and Liquit Customer and Partner Day

 

 

ROVABU Software en Liquit nodigen u uit voor klanten- en partnerdag

Save the date!

ROVABU Software en Liquit organiseren een gezamenlijke klanten- en partnerdag op twee prachtige locaties in Rotterdam op 11 mei. We delen op deze dag niet alleen de laatste ontwikkelingen bij zowel ROVABU als Liquit, we laten ook voor het eerst zien hoe onze oplossingen met elkaar zijn geïntegreerd. Een primeur dus.

Deze dag zal niet alleen in het teken staan van kennisoverdracht, maar voor een belangrijk deel ook in het teken van ‘fun’. We nemen u na afloop van ‘t officiële gedeelte mee naar de leukste ‘ballentent’ van Rotterdam. Het woord ‘gers’ is absoluut van toepassing. 

ROVABU Software staat bekend om haar producten Setup Commander en Bundle Commander. Producten waarmee het kinderlijk eenvoudig is om snel en vakkundig Windows applicaties te prepareren voor software distributie middels Microsoft ConfigMgr, Micro Focus ZENworks, RES ONE Automation, Quest SMA of Liquit. In een aantal strategische partnerships wordt doorgebouwd op deze filosofie. Door de samenwerking met Liquit wordt de onderliggende technologie nu ook embedded in de Liquit Workspace. Op die manier komen de ‘Setup Store’ en de ‘Configuration Wizards as a service’ ook voor Liquit klanten beschikbaar.

Liquit combineert modern Workspace Management met Workspace Aggregation en verovert in sneltreinvaart de Benelux markt. Met Liquit krijgt de eindgebruiker een Unified Workspace die ervoor zorgt dat de juiste eindgebruiker op elk moment, op elke locatie en vanaf elk type device, dynamisch en veilig toegang krijgt tot de juiste en relevante applicaties, files en printers.
 
De HTML 5 gebaseerde oplossing van Liquit integreert vanaf nu naadloos met de oplossingen van ROVABU Software zodat de IT afdeling vanuit Liquit toegang krijgen tot de Setup Store en Configuration wizards van ROVABU Software.
 

 
 
 
 
 
 
 
  ROVABU Software en Liquit klanten- en partnerdag  
 
 

 
   
 

  11.00-11.30  
 
 
 
Ontvangst in Hotel New York Rotterdam
 
 

 

 
 
 

11.30-12.30  
 
 
 
 
Liquit what’s new.
 
 

 

 
   
 

12.30-13.00  
 
 
 
Lunch
 
 

 

 
 
 

13.00-14.00  
 
 
 
 
ROVABU Software
 
 

 
 
 

14.00-15.00  
 
 
 
 
PRIMEUR: Demo Liquit-ROVABU integratie
 
 

 
 
 

15.00-18.00  
 
 
 
 
Een korte wandeling naar de leukste ’ballentent’ van Rotterdam.
 
 

 
 
   

 
Wij kijken uit naar uw komst en enthousiasme.
Hopelijk tot 11 mei!

Groeten namens ROVABU Software en Liquit,

Roel van Bueren Peter Hermeling
 
 

 
 
 
 

 
 

 

Meld u vandaag nog aan!
 

 

 
  Aanmelden